Centrum Diálogo - CARE

Care | Centrum Diálogo

Specialisaties

U kunt bij ons terecht voor zorg ten aanzien van communicatie, sociaal emotioneel gedrag, leerproblemen en didactiek, beweging, voeding en gezondheid, huid en verzorging en complementaire geneeswijze.

Subcategorieën

Communicatie (1)

Communicatie | Centrum DialogoCommunicatie is voor een ieder van ons van groot belang. Onze stem, ons praten, onze taal hebben we van jongs af aan nodig om ons te uiten, om ons kenbaar te maken, om contact te maken, om ons werk goed uit te voeren, om ons zelfverzekerd te voelen.

Toon items...

Sociaal / Emotioneel / Gedrag (4)

Sociaal, emotioneel, gedrag | Centrum DialogoBegeleiding, onderzoek, training en coaching rondom uiteenlopende vragen en problemen op sociaal- emotioneel gebied bij kinderen, volwassenen en het gezin.

Toon items...

Leerproblemen / Didactisch (0)

Leerproblemen & Didactisch | Centrum DialogoAlle mogelijke hulp met de meest moderne hulpmiddelen op het gebied van leer / lees / schrijf / reken moeilijkheden. Tevens ondersteuning bij het plannen, uitleggen, begeleiden en ondersteunen van het huiswerk. Onze groep Remedial Teachers verzorgen deze diensten zowel individueel als in groepsverband.

Toon items...

Beweging (5)

Beweging | Centrum DialogoMensen van jong tot oud met kleine en grote bewegingsvragen en problemen met uiterst deskundige zorg en vele specialisaties adviseren en begeleiden.

Toon items...

Voeding en gezondheid (2)

Voeding & Gezondheid | Centrum DialogoEen gezonde levensstijl en verantwoorde voeding is voor ons allemaal van groot belang. In dit proces kan u ondersteuning krijgen door de gewichtsconsulente met haar ervaring en deskundigheid. De verantwoorde zorg voor onze kinderen start bij Diálogo reeds tijdens de periode in moeders buik. De verloskundige steunt, adviseert en begeleidt de zwangere moeder en haar gezin.

Toon items...

Huid en verzorging (3)

Huid & Verzorging | Centrum DialogoVoor advisering en behandeling van allerlei huidproblemen, gebruik makend van de meest geavanceerde technieken, kunt u terecht bij onze huidtherapeute, schoonheidsspecialist en esthetisch arts.

Toon items...

Complementaire geneeswijze (2)

Complementair | Centrum DialogoSoms kan een juiste vorm van complementaire, aanvullende therapie voor onze cliënt een reeds lopende of nog op te starten behandel- en genezingsproces op een aangename en verantwoorde wijze ondersteunen, vergemakkelijken en stimuleren.

Toon items...

Nieuwsflits

Ons adres is:

Rijksweg Zuid 102A
6134 AD Sittard

Zoek een specialisatie


U bevindt zich hier  : Welkom