Mental Coaching & Stresscounseling

Mental coaching

Loopt u vaak tegen dezelfde obstakels aan? Zou u effectiever willen zijn in specifieke   situaties? Of wilt u uw persoonlijke gedachten, gevoelens en gedragingen verkennen? Dan is mental coaching wellicht een optie voor u!

Mental coaching is een persoonlijke begeleidingsvorm waarbij de nadruk ligt op uw gedachten, emotionele reacties en gedragingen. Het uitgangspunt van de begeleiding is dat mensen leren om meer verantwoording te dragen betreft hun mindset en gedrag. Een mental coach helpt bij het verwerken van gebeurtenissen en ondersteunt u om dit toe te passen in uw dagelijks leven. Er ontstaat meer inzicht in het eigen gedrag en hoe dit veranderd kan worden door middel van het mentale systeem (gedachten, gevoelens, zintuigen, bewustzijn en fysieke aspecten).

Stresscounseling

Ervaart u vaak stress en uit zich dit in klachten? Wit u hier graag iets aan doen, maar weet u niet goed hoe? Dan biedt stresscounseling misschien een oplossing.

Een gezonde spanning is belangrijk voor uw alertheid, concentratie en uiteindelijk betere prestaties. Er zijn echter ook stresssituaties zonder een positieve uitwerking. Als dit te lang aanhoudt, en er geen tijd is om te herstellen, kunnen de gevolgen zich uiten in lichamelijke, emotionele en mentale klachten of veranderingen in het handelen. Bij stresscounseling staat de zelfredzaamheid centraal. Het is een toegankelijke vorm van coaching waarbij we gezamenlijk doelen opstellen en streven deze doelen te behalen.

Prijzen zijn telefonisch opvraagbaar in verband met het aanbieden van maatwerk.

Geïnteresseerd of vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

T: 0464516169 of 0653159069

E:info@centrumdialogo.nl

De kracht van je mindset is het ontdekken waard

Schrijf je gratis in!
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang onze meest gezonde tips, adviezen en leuke weetjes!

Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.