Educatief leer-/speeluur

Werkt uw kind/tiener graag in groepjes? En leert het graag nieuwe dingen? Heeft het behoefte aan een leuke, leerzame activiteit? Dan biedt het educatieve leer/speeluur wellicht een uitkomst!

Hoe ziet het educatief leer-/speeluur eruit?

Een aantal jaren geleden richtten wij vol enthousiasme educatieve leer/speeluren op binnen ons centrum, waarbij er op een leuke, creatieve manier met het kind/tiener wordt geoefend. Bij inschrijving wordt uw zoon/dochter ingedeeld in een leeftijdsgroep, zodat het leert en oefent op zijn/haar eigen niveau in het bijzijn van leeftijdsgenoten. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende spellen, opdrachten en werkbladen om het leren te bevorderen.

De invulling van ieder educatief uur is verschillend, zodat het aantrekkelijk en leerzaam blijft.

De leeftijdsgroepen worden als volgt ingedeeld:

  • Groep 1: 4 t/m 6 jaar
  • Groep 2: 7 t/m 9 jaar
  • Groep 3: 10 t/m 13 jaar

Tijdens onze leer/speeluren werken wij met verschillende thema’s binnen de jaargetijden, waarbij er wordt gerouleerd tussen taal, beweging en motoriek. De oefeningen worden op een leuke en uitdagende wijze aangeboden. De leer/speeluren worden vormgegeven door verschillende disciplines vanuit ons centrum, die met hun eigen deskundigheid uw zoon/dochter zo optimaal mogelijk kunnen stimuleren en begeleiden.

Elk educatief uur bevat een pauzemoment waarin er tijd is voor een hapje en een drankje. Ook hierbij is er aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden volgens de principes van de Tan-Södenbergh methode.

Prijzen en data zijn telefonisch opvraagbaar in verband met het aanbieden van maatwerk voor uw kind.

Geïnteresseerd of vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij behoefte tot inschrijving zullen wij u zo spoedig mogelijk het inschrijfformulier met de algemene voorwaarden doen toekomen.

T: 0464516169 of 0653159069

E:info@centrumdialogo.nl

Leuk & leerzaam!

Schrijf je gratis in!
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang onze meest gezonde tips, adviezen en leuke weetjes!

Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.