Centrum Diálogo - CARE

Care | Centrum Diálogo

Onze website is verouderd en wordt binnenkort vernieuwd

Wij gaan vernieuwen. In de tussentijd kunt u gebruik maken van de vertrouwde website De huidige website is verouderd en niet meer bijgewerkt.

Neem contact op voor de meest actuele informatie of klik op "welkom" voor meer informatie.

Subcategorieën

Communicatie (1)

Communicatie | Centrum DialogoCommunicatie is voor een ieder van ons van groot belang. Onze stem, ons praten, onze taal hebben we van jongs af aan nodig om ons te uiten, om ons kenbaar te maken, om contact te maken, om ons werk goed uit te voeren, om ons zelfverzekerd te voelen.

Toon items...

Sociaal / Emotioneel / Gedrag (3)

Sociaal, emotioneel, gedrag | Centrum DialogoBegeleiding, onderzoek, training en coaching rondom uiteenlopende vragen en problemen op sociaal- emotioneel gebied bij kinderen, volwassenen en het gezin.

Toon items...

Beweging (2)

Beweging | Centrum DialogoMensen van jong tot oud met kleine en grote bewegingsvragen en problemen met uiterst deskundige zorg en vele specialisaties adviseren en begeleiden.

Toon items...

Voeding en gezondheid (2)

Voeding & Gezondheid | Centrum DialogoEen gezonde levensstijl en verantwoorde voeding is voor ons allemaal van groot belang. In dit proces kan u ondersteuning krijgen door de gewichtsconsulente met haar ervaring en deskundigheid. De verantwoorde zorg voor onze kinderen start bij Diálogo reeds tijdens de periode in moeders buik. De verloskundige steunt, adviseert en begeleidt de zwangere moeder en haar gezin.

Toon items...

Complementaire geneeswijze (2)

Complementair | Centrum DialogoSoms kan een juiste vorm van complementaire, aanvullende therapie voor onze cliënt een reeds lopende of nog op te starten behandel- en genezingsproces op een aangename en verantwoorde wijze ondersteunen, vergemakkelijken en stimuleren.

Toon items...

Nieuwsflits

Ons adres is:

Rijksweg Zuid 102A
6134 AD Sittard

Zoek een specialisatie


U bevindt zich hier  : Welkom