Zorgen & Zo Limburg

Zorgen & Zo is een dynamische, gespecialiseerde organisatie die zich richt op het begeleiden van kinderen en volwassenen, met psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking. Daarnaast is er een specialisatie op het gebied van systeemtherapie, en werken we ambulant in gezinnen, waar psychosociale problemen zijn rondom verwerking, echtscheiding, dynamiek rondom het samengestelde gezin en situaties waarbij sprake is van huiselijk geweld en onveiligheid. Kortom, de meer complexere situaties waarbij presentie ‘achter de voordeur’ helpend en wenselijk is om patronen te doorbreken en gezinnen weer in hun kracht te zetten.

Op onze sfeervolle locatie, De Boerderij, bieden we groepswerk en dagbesteding, en mocht u een kijkje willen nemen, bel gerust, dan zorgen wij voor een kopje koffie en tijd om u goed te woord te staan.

Sinds 2018 doen we ook logeeropvang voor kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Om de ouders even te ontlasten, maar ook om kinderen wat afleiding te bieden met gezellige, leerzame en sportieve activiteiten. We leveren graag maatwerk. Tenslotte bent u degene die hulp vraagt. Soms betekent dat ook ‘out of the box’ durven te denken en te doen! Dat past bij onze visie, want: “De maatschappij: dat ben ik, dat ben jij, dat zijn WIJ!” We hebben elkaar nodig om iets te bereiken.

Contact

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website www.zorgenenzolimburg.nl, maar een afspraak met een van onze professionals is zeker aan te raden. Zij kunnen u meer specifieke informatie geven.

We begeleiden zowel kinderen als volwassenen

Schrijf je gratis in!
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang onze meest gezonde tips, adviezen en leuke weetjes!

Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.