ZelfverVrouwen

Worstel je met frustraties, faalangst, schuldgevoel, trauma’s en allerlei andere emotionele en mentale ballast? Is de tijd rijp om los te komen van die negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen? Heb je al van alles geprobeerd, maar bleek het allemaal niet effectief of duurzaam? Ik ga graag de uitdaging met je aan om je hier snel, gemakkelijk, pijnloos en blijvend van te bevrijden.

De reden dat eerdere pogingen niet gewerkt hebben, is niet omdat jij niet genoeg je best hebt gedaan. Het komt doordat je nog niet in aanraking bent gekomen met de juiste methode. Omdat de meeste bestaande methodes ontwikkeld zijn voor het mannelijk brein, werken ze voor vier op de vijf vrouwen niet (goed genoeg).

Creatrix ® is dé methodiek speciaal ontwikkeld voor vrouwen, rekening houdend met het vrouwenbrein en de hormonale cyclus. Het biedt een totaaloplossing voor gedachten, gevoel én intuïtie, gebaseerd op de wetenschap van epigenetica. Door middel van een heel geavanceerde vorm van visualisatie met gesloten ogen, breng ik je naar de plek waar je bewustzijn stopt met het onderbreken en overstemmen van je onderbewustzijn. Hierdoor leer ik je weer vertrouwen op jezelf. Na dit traject kun je optimaal gebruik maken van de expert in jezelf om anders te gaan denken, voelen en doen.

Ben jij er klaar voor om de kracht van Creatrix ® zelf te ervaren? Neem dan contact op met zelfverVrouwen en binnen een paar weken is de manier van kijken naar je leven volledig   getransformeerd. Gegarandeerd!

Contact

Wil je meer weten over ZelfverVrouwen en de behandeling?

Neem dan een kijkje op de website www.zelfvervrouwen.nl

Stop met worstelen met jezelf…

Deze methode werkt!

Schrijf je gratis in!
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang onze meest gezonde tips, adviezen en leuke weetjes!

Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.