Kinderyoga

Kinderen staan in deze tijd aan veel prikkels bloot. Er zijn veel mogelijkheden om de aandacht naar buiten te richten onder invloed van activiteiten zoals tv, computer, telefoon, een overvloed aan keuzes en mogelijkheden. Kinderen reageren op deze hectische maatschappij op hun eigen manier wat zich kan uiten in druk gedrag of juist teruggetrokken gedrag, faalangst, weinig zelfvertrouwen, buikpijn- en/of hoofdpijnklachten, slaapproblemen.

De aandacht naar binnen richten voelt voor veel kinderen soms onbekend aan. Toch is dit belangrijk om te ervaren wie we zijn, wat we willen en wat we voelen, kortom om bij onze kern te komen. Veel kinderen vragen om handvatten om te reguleren en bij zichzelf te komen en te blijven.

Kinderyoga kan bijdragen aan meer innerlijke rust, een betere concentratie, een betere nachtrust en een betere balans tussen spanning en ontspanning.

Wobbelyoga is een nieuwe manier van yogalessen op een Wobbel. Een Wobbel is een balansbord waar yoga- en bewegingsoefeningen op worden gedaan. De Wobbel bevordert het gevoel voor evenwicht en balans tevens heeft het schommelen op de Wobbel een rustgevend effect.

Kinder- en Wobbelyoga wordt aangeboden in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen of individueel.

Contactgegevens voor de behandeling

Bel Centrum Diálogo: 046 – 45 16 169

of Chantal van den Heuvel (o.a. yogakindercoach)

e:info@mooieklanken.nl

w: www.mooieklanken.nl

Kinderen leren om de aandacht naar binnen te brengen, bij hun kern.

Schrijf je gratis in!
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang onze meest gezonde tips, adviezen en leuke weetjes!

Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.