Algemene informatie

Binnen ons centrum bieden wij leerlingen die problemen ondervinden bij het zelfstandig maken en/of leren van huiswerkopdrachten, huiswerkbegeleiding, examentraining en individuele begeleiding aan.

Met behulp van medewerkers uit ons centrum kunnen de leerlingen hun huiswerk in orde maken, zodat er thuis meer tijd is voor vrijetijdsbesteding. Er kan zowel individueel als in groepsverband gebruik worden gemaakt van het “huiswerkuurtje”, afhankelijk van de persoonlijke wensen en behoeften. Wanneer er leerlingen zijn met hetzelfde niveau, zullen we ernaar streven om het leren in een groep te stimuleren.

Tijdens het huiswerkuurtje zullen we aandacht besteden aan het plannen van huiswerk en de wijze van aanpak (het ‘leren leren’). Indien er problemen zijn op specifieke vakgebieden, besteden we hier individuele aandacht aan. Binnen ons centrum zijn verschillende experts aanwezig, die het kind op de best mogelijke wijze kunnen begeleiden bij specifieke vraagstukken.

Het huiswerkuurtje is toegankelijk voor leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Afhankelijk van de behoefte en de mogelijkheden zoeken we met uw kind naar een geschikt moment.

Om dit mogelijk te maken en de beste ondersteuning te kunnen bieden, hebben we contact met ouders en waar nodig, met school.

Vanuit ons huiswerkbureau bieden wij tevens training(en) van de Nederlandse taal aan voor zowel jong als oud.

Hoe ziet het huiswerkuurtje eruit?

Centrum Dialogo biedt op doordeweekse dagen tussen 14.30 uur en 17.30 uur de mogelijkheid tot huiswerkbegeleiding. Deze vindt plaats in groepjes van maximaal 5 deelnemers waarbij er te allen tijde ruimte is voor individuele aandacht. Mocht dit onvoldoende handvaten bieden, is er volledig individuele begeleiding mogelijk bij nader overleg. Tijden en data worden hierin besproken.

Prijzen zijn telefonisch opvraagbaar in verband met het aanbieden van maatwerk voor uw kind.

Geïnteresseerd of vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij behoefte tot inschrijving zullen wij u/je zo spoedig mogelijk het inschrijfformulier met de algemene voorwaarden doen toekomen.

T: 0464516169 of 0653159069

E:info@centrumdialogo.nl

Huiswerkbegeleiding of (examen)training bieden uitkomst,

waar scholen (te) weinig aandacht kunnen geven.

Schrijf je gratis in!
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang onze meest gezonde tips, adviezen en leuke weetjes!

Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.